Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 1.6 Twin spark 2001 godina

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 147 1.6 Twin spark 2001 godina

Dayte sivet priyateli ujasno mi haresva tozi avtomobil.Do sega ne sim imal Alfa i sim malko obirkan.Ot vitre i ot vin izglejda chudesno no struvali 17 000 bona napravete ogled www.chagiauto.com/catalog/viewauto?id=306
    i mi dayte akil za plusove i minusi .Blagodarya na fsichki predvaritelno. P.S> Sijelyavam v momenta sim bez kirilitsa
    JUMBO

Ми на мен ми изглежда добре колата,колкото за цената немога да кажа със сигурност но мисля че е добра все пак 17 бона за кола 2002 и на 50 000 си е супер поне за мен
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Здравей колата изглежда добре и са и много малко километрите. Мотора и е не е супер. Слабичък е а не е по икономичен от по големите мотори. Цената и е нормална. Ако не търсиш висока динамика няма да съжаляваш. Аз си продавам 147ицата ще ти пратя лично съобщение с по-подробна информация.
      XTruck

Comment

Първоначално публикувано от Quadrifoglio
        Мотора и е не е супер. Слабичък е а не е по икономичен от по големите мотори. Цената и е нормална. Ако не търсиш висока динамика няма да съжаляваш. .
        Да и аз мисля че и е слабичък този мотор. Даже и сега да си викаш че не караш бързо то след време ще ти се прище да е била поне 1.8. А разхода си е еднакакъв. Затова потърси 1.8, но пък с 1.6 всичко е по евтино така че ако мислиш че ще ти е достатъчен взимай и няма да съжеляваш.

Comment

...
          Last edited by pooh; d.m.y г., 13:08.

Comment

Zdraveyte blagodarya za mneniyata. predi malko hodih da ya vidya na myasto.Prodava4a e izligal v sayta kolata e 06 .2001 imat li tezi koli kora pod dvigatelya nad prednata bronya ima /rijdiva/puknatina na boyata kolkoto nokit pri usloviye 4e im davat 8 godini garantsiya za rijda i tova me nakara da pomislya 4e e preboyadisana kakvo drugo tryabva da ogledam predi da ya kupya P.S da siglasensim 4e 1.6 e slaba no kolata e za jena mi,a za neya moje ida e mnogo.blagodarya 4akam otgovri.
            JUMBO

Comment

Щом има ръжда значи най-вероятно е удряна но като се замислиш колко коли в БГ са удряни няма да ти прави впечатление,а и ако е направена хубаво защо-не
              П.С.И колега моля те пиши на кирилица,ако нямаш има кредор горе в дясно
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не намерих кредора горе в дасно,но си ка4их кирица.Мола за оште инфо колко клу4а има като нова как работи темпомата като не е автоматик
                JUMBO

Comment

Не знам как се изпрашта ли4но съобштение,но колата ти наистина е готина.Съжелавам споменатата алфа ще взема на бартер с доплаштане.
                  JUMBO

Comment

И това е възможно по някакъв начин ако искаш ми звънни 0888236628 Пламен
                    XTruck

Comment

Първоначално публикувано от pooh
                      Първоначално публикувано от gigi
                      Мотора и е не е супер. Слабичък е а не е по икономичен от по големите мотори. Цената и е нормална. Ако не търсиш висока динамика няма да съжаляваш. .
                      Да и аз мисля че и е слабичък този мотор. Даже и сега да си викаш че не караш бързо то след време ще ти се прище да е била поне 1.8. А разхода си е еднакакъв. Затова потърси 1.8, но пък с 1.6 всичко е по евтино така че ако мислиш че ще ти е достатъчен взимай и няма да съжеляваш.
                      Няма 147 1.8
                      Опа аз нали за 145 сам свикнал

Comment

Дай малко инфо за твоята 147, но без шикалкавене те моля. Ще ми е неприятно да се видим за оглед и да те хвана в лъжа.
                        Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                          Ми на мен ми изглежда добре колата,колкото за цената немога да кажа със сигурност но мисля че е добра все пак 17 бона за кола 2002 и на 50 000 си е супер поне за мен
                          А вярваш ли, че всичко в тази кола е наред? Виж колко струва нова
                          http://www.alfaromeo.bg/?go=info&p=147
                          Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

тва с "ВЯРВАНЕТО" при търговията е абсолютна смешка
                            търговеца продава. клиента си прави сметката
                            много е просто, караш колата по сервизи, преценяваш си дали си струва и така, няма универсална истина
                            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от ALFA33S16V
                              Дай малко инфо за твоята 147, но без шикалкавене те моля. Ще ми е неприятно да се видим за оглед и да те хвана в лъжа.
                              Пламен за да го хванеш в лъжа трява да си мноооого наясно с новите модели, което определено не става с подход "33ката е истинска алфа" ...

въпроса с колата на пламен е единствено в цената
                              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                              X